FAQ

Little Tuffies Food är ett svensk företag som producerar, marknadsför och säljer nyttig produkter utvecklade för barn. Vi startade vår utveckling 2018 och har idag 2 produkter på marknaden.

Vi är trött på att det inte finns något nyttigt och gott på marknaden som tilltalar våra barn. Det bästa mellanmålet barn får idag är på sin höjd frukt och när man handlar i farten finns bara godis eller annan onyttig mat. Därför startade vi Little Tuffies Food, för att ta upp fighten för bättre mat till alla barn. Men hjälp av nyttig och bra mat barn ska vi inspirera barn till ett hälsosammare och aktivare liv!

Vår Power Bar är utvecklad för att ge barn ett balanserat mellanmål av fett, protein och kolhydrater. Den är gluten, laktosfri och innehåller bara naturligt socker från frukt. Den innehåller bra fetter, mycket fibrer och har lågt GI som ge långvarig energi. Little Tuffies Powerbar är den energi som barnen behöver mellan måltider och i samband med aktivitet.

Choco Vanilla Crunch innehåller 138 kalorier och Strawberry choco chip innehåller 152 kalorier.

Våra bars finns primärt att köpa på aktivitets center och i snabbvaruhandeln. Vi jobbar ständigt för att få in den på fler ställen, säg gärna till hos din lokala handlare att de ska ta in den och maila oss på info@littletuffiesfood.com

En oöppnad Power Bar håller i 9 månader. En öppnad bör konsumeras inom 24 h

Maila oss på info@littletuffiesfood.com eller hör av er direkt till Magnus Warren, försäljningsansvarig, på telefon 070-774 07 64 eller via magnus@littletuffiesfood.com

Little Tuffies Yemo
FAQ 1

ADRESS

Lantbrukets Väg 11
19559 Märsta

KONTAKTA OSS

0733-70 77 73
info@littletuffiesfood.com

© 2019 Little Tuffies Food