Om oss

Vi älskar barn! Vår vision är att stötta barnen i deras dagliga utmaningar i skolan, fritidsaktiviteter och när de är ute och reser. Vi vill inspirera och motivera dem till ett aktivare hälsosammare liv så att de kan nå sina livs drömmar. Det är inte lätt att vara barn där ute i samhället och barnen behöver stöd för att våga satsa på det dem brinner för. Små tuffingar är dem som drömmer stort, gör sin grej och är snälla mot andra. Little Tuffies ska vara ett coolt varumärke bland barn och ett varumärke vuxna kan lita på. Little Tuffies ska vara det nyttiga varumärke föräldrarna väljer till sina barn.

Vår första produkt på marknaden är en Power Bar som är organiskt och med näringsvärden balanserade efter barnens behov av fett, protein och kolhydrater. Den är gluten, laktosfri och innehåller bara naturligt socker från frukt. Little Tuffies Powerbar är den energi som barnen behöver mellan måltider och i samband med aktivitet. Dessutom är den god och dina barn kommer älska den!

Har du frågor kring våra produkter?

Välkommen att kontakta oss eller söka efter din fråga i vår FAQ

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE ELLER FÖRETAGSKUND?

Litte Tuffies vill inspirera barn till ett nyttigare och aktivare liv genom bra produkter, hoppas ni är med oss i fighten och vill återförsälja våra produkter.

Vill ni sälja eller distribuera våra bars är ni välkommen att maila oss på info@littletuffiesfood.com

Eller hör av er direkt till Magnus Warren, försäljningsansvarig, på telefon 070-7740764 eller via magnus@littletuffiesfood.com

Little Tuffies mellanmål för barn med smak av vanilj
Om oss 1

ADRESS

Lantbrukets Väg 11
19559 Märsta

KONTAKTA OSS

0733-70 77 73
info@littletuffiesfood.com

© 2019 Little Tuffies Food