Våra tuffingar

Här kan du lära känna våra tuffingar och läsa om vad de gillar. Att vara tuff i vår värld betyder att man vågar drömma stort, tro på sig själv och är snäll mot andra. En tuffing tränar också regelbundet och äter varierad mat med mycket grönsaker. Dem tuffaste på jorden är dem som hjälper andra och säger ifrån om någon är dum mot någon annan!

Yara

Yara har vilt temperament. Hon älskar djur och speciellt sitt vildsvin Helge. På fritiden rider hon mycket och gillar att hoppa över hinder med Helge. Yara tycker det är tufft när man plockar upp skräp i naturen så man hjälper djuren.

Little Tuffies Yara
Ollie

Ollie gillar fart och adrenalin och åker alltid så fort han kan. Han älskar att åka sin skateboard i parken och testa nya trick. Ollie tycker det är tufft att testa nya saker även om det känns lite läskigt.

Little Tuffies Ollie
Yemo

Yemo är en liten magiker, han kan trolla bort nästan vad som helst. Han älskar också baseball som han spelar på fritiden. Yemo tycker det är bra med stor fantasi och tufft när man vågar berätta om sina drömmar.

Little Tuffies Yemo
Lo

Lo är extremt pricksäker och har en gång träffat en kotte på 100 meters avstånd. Hon älskar att skjuta med sin pilbåge och tränar varje dag för att blir bättre. Lo tycker det är tufft att våga satsa på sin grej och göra det man älskar.

Little Tuffies Lo
Odd

Odd är en riktig busunge och gillar att reta sina grannar, ibland ringer han på dörren och sen springer och gömmer sig. Han älskar att springa i skogen och leka att han är en indian med sin yxa. Odd tycker det är tufft att våda säga förlåt, tex om man råkat reta någon lite för mycket.

Little Tuffies Odd
Yona

Yona är tystlåten och pratar bara om hon har något viktigt att säga. Hon älskar att lyssna på musik och läsa böcker, hon kan 5 olika språk redan och vill lära sig alla språk i världen. Hon går på karate och vill tävla när hon blir större. Yona tycker det är tuff när någon har ett annorlunda namn.

Little Tuffies Yona
Våra Tuffingar 1

ADRESS

Lantbrukets Väg 11
19559 Märsta

KONTAKTA OSS

0733-70 77 73
info@littletuffiesfood.com

© 2019 Little Tuffies Food